Dörtyol Belediye Başkanımız Fadıl Keskin' in Talimatları ile Zabıta Müdürü Osman ŞAHİN ve ekiplerince marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik denetimleri devam ediyor.
Dörtyol Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, fahiş fiyat ile ilgili Marketlerde gerçekleştirdiği denetimlerde reyonlarda fiyat etiketinin olup olmadığı, ayrıca fiyat artışı ile ilgili yapılan denetim sonuçları Ticaret İl Müdürlüğü ile paylaşılmaktadır. Zabıta ekiplerimiz denetimler sırasında sık sık vatandaşlar ve işletme yetkililerine Kovid-19 tedbirleri kapsamında uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirmeler de yapıyor.
Zabıta ekiplerimiz, son kullanma tarihi, gramaj, etiket ve kasa fiyatı kontrollerini gerçekleştiriyor.
Alışveriş sepetine her türlü ihtiyaç ürününü koyan ekipler, kasadaki fiyatlar ile etiket fiyatlarının aynı olup, olmadığını kontrol ediyor.
Dörtyol Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, halk sağlığı için ilçe genelinde yaptığı denetimlerle, son kullanma tarihi geçen ürünler ile ilgi kontrol ve denetimlerine devam ediyor.