Milli Mücadelede İlk Kurşun‘un İlçemiz Dörtyol'da atılışının 103. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Türkiye Jokey Kulübün  düzenlemiş olduğu İLK KURŞUN KOŞUSU Adana Yeşiloba Hipodrumunda gerçekleşti.
Yarış sonrası düzenlenen törende Belediye Başkanımız Sayın Fadıl Keskin, Birinci gelen Bidanem isimli atın antrenörü Ramazan Taşdemir beye kupasını takdim ettiler. Belediye Baskan Yardımcımız Sayın Baki Akkoyun ise antrenör Ramazan Taşdemir beye çicek takdim etti.
Belediye Başkanımız Sayın Fadıl Keskin,tören sırasında yaptığı açıklamada; 'Öncelikle Dörtyol Halkının dileğini yerine getirerek bu yarışa İLK KURŞUN KOŞUSU adının verilmesini sağlayan Türkiye Jokey Kulübü Başkanımız Sayın Serdar Adalı Bey ve diğer tüm Yönetim Kurulu üyelerine Dörtyol Halkı adına teşekkür ediyorum. Koşuda emeği geçen ve başarı gösteren herkesi tebrik ediyor bizi yalnız bırakmayan Meclis Üyelerimize, basın mensuplarımıza ve hemşehrilerimize de şükranlarımı sunuyorum' dedi.