Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü UNESCO’nun ‘Yaratıcı Şehirler Ağı’nda (UCCN) Türkiye’yi temsil eden iki şehirden biri olan Hatay’ın kültürel ve gastronomi zenginliklerini ulusal ve uluslararası arenaya taşımayı hedefleyen Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri’ne Dörtyol Belediyesi olarak standımızı açtık..

İstanbul/Maltepe’de düzenlenen Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri, Hatay Valisi Sn.Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Lütfi Savaş, Milletvekilleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Hatay İlçe Belediye Başkanları ve Dörtyol Belediye Başkanımız Sn.Fadıl Keskin katılımıyla açılışı gerçekleştirildi.

Akabinde standlar gezildi. Dörtyol Belediye Başkanımız Sn. Fadıl Keskin ve eşi Emine Keskin ile birlikte, Dilara Koçak sunuculuğu ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Lütfi Savaş ‘ın katılımıyla “ Beslenme “ konulu söyleşiye katıldı.