Belediyemizde Sözleşmeli olarak çalışan personellerimiz ile anlaşma sağlanarak 2021 yılı için sözleşme yenilendi. İmza töreninde Türk Yerel Hizmet Sen Hatay Şube Başkanı Bahtiyar Şahin, MHP ilçe Başkanı İlyas Berik, Belediye Meclis Üyesi  İsmail Başar’ da hazır bulundu.
Belediye Başkanımız Sayın Fadıl KESKİN yaptığı açıklamada ; “ 2021 yılı için 41 arkadaşımız ile tekrar sözleşme imzaladık, arkadaşlarımızın hepsi Belediyemizde faydalı görevleri olan teknik personel olarak görev yapmaktadır. Günümüz şartlarında çalışma arkadaşlarımızın maaşlarına  %30 oranında  iyileştirme yaptık. Ümid ediyorum ki arkadaşlarımızda memnun kalmıştır. Bu süreçte bize destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.
Atılan imzalar sonrası Türk Yerel Hizmet Sen Hatay Şube Başkanı Bahtiyar Şahin, Belediye Başkanımız Sayın Fadıl KESKİN’e bu süreçte gösterdiği yoğun çabalar sebebi ile sendika adına teşekkür ederek çiçek ve çikolata ikram etti.Sözleşmesi yapılan  persenollerimiz, bu süreçte yoğun bir çaba sarf eden Belediye Başkanımız Sayın Fadıl Keskin' e tesbih hediye ettiler.