MUHTARLAR MESAİ ARKADAŞLARIMIZ, SON DERECE ÖNEMLİ MAKAMDA BULUNMAKTADIRLAR...

Dörtyol Belediye Başkanımız Sn.Yaşar TOKSOY, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebeti ile Dörtyol da bulunan Mahalle muhtarlarının onuruna İlk Kurşun Kahve Konağında yemek verdi.
Eski ve yeni muhtarların iştirak ettiği yemekte söz alan Belediye Başkanımız Sn. Yaşar TOKSOY : "19 Ekim Muhtarlar gününüzü kutluyorum, sizler bu güzel ilçeye, bu güzel insanlara canı gönülden hizmet etme hevesindesiniz ve görüyorum ki bunu canı başla çalışarak başarıyorsunuz. Gecenizi gündüzüne katıp mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyorsunuz.Sizlerle çoğu zaman hizmet bakımından yol arkadaşlığı yapıyoruz ve elimizden geldiğince Dörtyol Belediyesi olarak sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Sizlere olan gönül bağımız, hizmet aşkımız dün olduğu gibi yarın da devam edecektir." dedi.
Günün anısına Dörtyol Belediye Başkanımız Sn. Yaşar TOKSOY mahalle muhtarlarımıza çiçek ve plaket takdim etti.