“Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler kapsamında İlçemizde; İşyeri,toplu taşıma araçları, kafeler, kafeteryalar vs. tüm yaşam alanları rehberlik, uyarma ve bilinçli olmayı sağlama amacıyla denetlendi.

Belediye Başkanımız Sayın Fadıl Keskin, İlçe Sağlık Müdürü Halil Canbolat, İlçe Tarım Müdür Vekili Nihat Sakaroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin ÖZEN ve Yaşar AKYÜZ, Zabıta Müdürü Osman ŞAHİN ve zabıta personelleri ile birlikte sokağa çıkarak vatandaşlarımızı ve iş yeri sahiplerini Pandemi kurallarına uyulması konusunda uyardı.
Başkan Keskin, Koronavirüs ile ilgili maske, hijyen ve sosyal mesafe ile ilgili uyarılarda bulunurken maske konusundaki duyarlılığından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Artık Hatay ve ilçelerinde de maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu ve bu yasağa uymayanlara 900 TL para cezası uygulanacağını belirten Sayın Keskin,az sayıda ki maskesiz sokağa çıkan vatandaşlarımıza maske verdi.