Dörtyol Belediye Başkanımı Sb. Fadıl KESKİN, MHP Dörtyol ilçe Başkanı Sn.İlyas Berik, AK Parti Dörtyol ilçe Başkanı Sn. Av. Burak İzgi, MHP Dörtyol Kadın Kolları Başkanı Sn.Ulviye Özer Öner, Dörtyol Ülkü Ocakları Başkanı Sn. Oğuzhan Özdemir ve Basın mensuplarımız başta olmak üzere Dörtyol’umuzun tüm Mahalle Muhtarları ile biraraya gelerek Dilek ve şikayetlerini dinleyerek istişarede bulunuldu.
Mahalle Muhtarları Mahalleleriyle ilgili sorun ve şikayetlerini dile getirirken Başkan KESKİN de sorunların çözüm ortağı olan Muhtarlarımızla işbirliğinin hızlı ve etkin bir biçimde olacağını ifade etti.
Programın sonunda Milli Mücadelede İlk Kurşunu atan İlçemize kazandırılan İlk Kurşun Müzeside ziyaret edildi.