Belediye Başkanımız Fadıl Keskin beraberinde Başkan Yardımcımız Yaşar Gürakan Meclis Üyemiz İsminur Ercan ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Erdem ile Yeniyurt Mahallemizde Dörtyol Belediyesi –Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği Protokolü kapsamında açılan DÖRTMEK Kurslarını ziyaret etti. Yeniyurt Mahallemizde mefruşat ve el sanatları kurslarında toplamda üç ayrı yerde kırkı aşan hanımefendinin katıldığı kurslarda el becerilerini sergileyen kursiyerler hem kendi aile ihtiyaçlarını karşılamak adına hem de satışa sunmak adına mefruşat ve el sanatları hünerlerini ortaya koymaktadırlar.Başkanımız Fadıl Keskin Kurs ziyaretinde yaptığı konuşmada; Dörtyol Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezimiz ile birlikte bayanlarımıza yönelik olarak 15 mahallemizde açtığımız 20 civarında kursumuzda yaklaşık 350 kursiyerimiz mefruşat ve el sanatları konusunda eğitim görmektedir. Bayanlarımızın el becerilerini geliştirmek aile bütçesine katkı sağlamak amacı ile açtığımız bu kurslarda kursiyerlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak konusunda Dörtyol Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlamaktayız. Kadınlarımız için ne yapsak azdır.Onlar ailemizin temel direği başımızın tacıdır. Dedi.