29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Dörtyol Kaymakamlığında tebriklerin kabulü gerçekleşti.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılı kutlamaları kapsamında Belediye Başkanımız Sayın Fadıl Keskin, Dörtyol Kaymakamlığı'nda düzenlenen tebligat törenine katıldı.
Dörtyol Kaymakamı Sayın Ali Murat Kayhan, Belediye Başkanımız Sayın Fadıl Keskin ve Dörtyol Cumhuriyet Başsavcısı Osman ÖZTÜRK’le birlikte tebrikleri kabul etti.
Törene İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ferhat Turunç, İlçe Emniyet Müdürü İsa Arslantaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Siyasi Parti İlçe temsilcileri ve yöneticileri ve diğer kamu kurum temsilcileri katıldı.
İlçe Kaymakamlığındaki törenin ardından, ilçemizde yapılan kutlama Korteji ile program son buldu.