İlçemizde 19 Ekim Muhtarlar Günü etkiliklerle kutlandı

lçemizde 19 Ekim Muhtarlar Günü bazı etkiliklerle kutlandı. Programa, Kaymakam Sn Murat Bulacak, Dörtyol Belediye Başkanı Sn Yaşar Toksoy, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İnönü Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalar,
muhtarlar adına Ocaklı Mahalle Muhtarı Yusuf Soysal'ın konuşmasıyla devam etti.

Soysal, devlet işlerinin birinci basamağı olan muhtarlığa ,
son dönemde önem verilmesiyle kendilerini daha iyi ifade ettiklerini belirterek,
"Bundan büyük mutluluk duymaktayız. Bizlere desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ediyoruz." dedi.

Öğrencilerin şiir okumalarının ardından, protokol üyeleri muhtarlığı ziyaret etti ve Alpaslan TÜRKEŞ Parkında düzenlenen kutlamalara katıldı.

Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY, vatandaşlar ve davetliler ile selamlaştıktan sonra muhtarlarımızın başarılı çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek muhtarlar adına Ocaklı Mahalle Muhtarı Yusuf SOYSAL'a çiçek takdim etti.