İlçemizde 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.
      Atatürk Anıtına Kaymakam Murat Bulacak, Belediye Başkanı Fadıl Keskin ve  Garnizon komutanı Yarbay Savaş Balcı nın çelenk sunması ile başlayan program 2 dakikalık saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunması ile devam etti.
   Şeref defterini imzalayan Kaymakam Murat Bulacak " Kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş ölümsüz bir  lider, kurtuluş Savaşının önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 81. yılında sonsuz  minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyoruz " dedi.
      Anma etkinliği Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda devam etti.
Atatürk Ortaokulu  öğrencilerinin Oratoryo, şiir ve Atatürk konulu slayt gösterilerinin izlenmesi ile program sona erdi.