25/04/2024 15:14

23 Nisan Etkinlikleri ilçemizde coşku ile kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Atatürk Parkından başlayarak Belediye Başkanlığımız karşısında ki yeni tören alanında sona eren "Fener Alayı Yürüyüşüne “ vatandaşlarımız yoğun bir şekilde katılım sağladı. Daha sonra il dışından gelen, ayrıca ilçemizdeki motorsiklet gruplarının katılımı ile kortej düzenlendi.
Tören alanında Dörtyol Belediyesi Sanat Musiki Derneği ve Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuar'ının verdiği keyifli konserler ile vatandaşlarımız hoşça vakit geçirdiler.
Belediye Başkanımız Dr. Bahadır AMAÇ etkinlik sonunda yoğun katılımlarından dolayı vatandaşlarımıza, protokol üyelerine, etkinlikte görev alan çalışanlara, Dörtyol Belediyesi Sanat Musiki Derneği üyelerine, Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarına, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Bando Takımına ve mobil konser platformunu bu etkinlik için bize tahsis eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeydan KARALAR’a teşekkürlerini iletti.