İlçe genelinde sürdürülen hizmetlere Yeniyurt hizmet çıkarması Yaşar Toksoy’dan geldi.

Yeniyurt Mahallesi’nde yapımı tamamlanan cami inşaatını incelen Başkan Toksoy, mahalle sakinlerine çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yapımı yeni tamamlanan Yeniyurt merkez camiinde namazını eda eden Başkan Toksoy, yapımında büyükleri emekleri olan Osman Herek eşliğinde caminin eksikleri belirlediler. Çevre düzenlemesi, peyzaj çalışması, morg hizmetlerinden taziye evine kadar birçok eksikler üzerinde teknik personellerinde hazır bulunduğu incelemelerde eksiklikler bir bir konuşuldu. Caminin yapılmasında büyük emeklerinden biri olan Başkan Toksoy, camin eksiklikleri üzerine gerekeni yapacağız ifadesine yer verdi.

YENİYURT’A HİZMET YAĞACAK

Cami inşaatı incelemelerin ardından mahalle meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Toksoy, çay tadından sohbetinin ardından Yeniyurt mahallesinde yapılacak olan proje ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Toksoy, İlçe genelinde devam eden çalışmalarımız Yeniyurt mahallemizde büyük ivme kazanarak projelerimizi sizlerin desteğiyle birlikte hayata geçireceğiz dedi.

Konuşmasının devamında 4-6 yaş grubu çocuklarımızın okul öncesi nitelikli eğitim görecekleri Anne Çocuk Eğitim Merkezi, yine çocuklarımızın ve ailelerin zamanını geçireceği çok amaçlı çocuk oyun parkı, hemşerilerimizin düğünlerini yapacakları düğün salonunu Yeniyurt mahallemize kazandıracağız ifadelerini kullandı.