Hatay Valiliği himayesinde düzenlenen Başkentte Hatay Günleri günleri açılış töreni ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Bu yıl 6. düzenlenen Hatay Günleri 1-5 Kasım Tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi (AKM) de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Hatay kültürünü ve tarihini geniş kitlelere aktarmak ve tanıtmak amaçlı düzenlenen Hatay günleri ilk günde Ankaralılardan yoğun ilgi gördü.

DÖRTYOL BELEDİYESİ’NE İLGİ VE SEVGİ BİR ARADA

Dörtyol Belediyesi standına her yıl olduğu gibi bu yılda Ankaralılar, Hataylılar ve Dörtyol Sevdalıları yoğun ilgi gösteriyor. Standı ziyaret eden konuklara Belediye personelleri tarafından mandalina, mandalina suyu ve çeşitli ikramlarda bulunuyor. Belediye Kültür yayınları ile Dörtyol ilçesinin tanıtımına katkı sağlanıyor.<