Halk İftarına tüm halkımız davetlidir.

Dörtyol Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen halk iftarı bu ramazan ayında geleneği bozmayarak binlerce Dörtyollu ile aynı sofrada iftarını açacak. İftar programına Türk halk ozanı Aşık Sefai konseri ile geceye renk katacak.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, öncülüğünü çektiği sosyal belediyeciliğin gerekliklerini her alanda göstermeye davam ediyor. Dörtyol’da geleneksel olarak düzenlenen ‘HALK İFTARI’ bu yılda binlerce Dörtyolluları aynı sofrada buluşturan Başkan Toksoy, tüm hemşerilerine çağrı yaparak aileleri ile birlikte katılmalarını rica etti.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, yapmış olduğu açıklamada, Ülkemizde, Dörtyol’umuzda birlik ve beraberliğin pekişmesine, yardımlaşma duygularının daha da gelişmesine vesile olması düşüncesiyle halk iftarlarını önemsiyoruz. Düzenleyeceğimiz iftar programına çocuklarımız için orta oyun gösterileri ve Tük halk ozanlarımızdan değerli büyüğümüz Aşık Sefai hocamızın sahne alacağı güzel bir ramazan akşamında siz değerli gönül dostlarımızı soframıza bekliyoruz. On bir aya sultan mübarek ramazan ayının tüm hemşehrilerimize huzur, sağlık, bereket ve güzellikler getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”
Merkez nursan camii önünde yapılacak olan iftar etkinliğinde, iftar öncesi orta oyun gösterisi yapılacak. İftar sonrası ile Türk Halk Ozanı Aşık Sefai Sahne alacak.