Başkan Yaşar Toksoy, İşçiler ile birlikte asfalt döküp, yardımcı oldu.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, asfalt döken işçileri ziyaret etti. Sıcak havada işçilere destek vermek için onlarla birlikte asfalt döktü.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ilçe genelinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Dörtyol ilçesinde 4 farklı noktada asfalt çalışmalarını sürdüren Dörtyol Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz asfaltta çalışan işçileri ziyaret eden Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, sıcak havada işçilere destek vermek amacıyla onlarla birlikte asfalt döktü. Kürekle asfaltı düzeltti. Dörtyol Belediye Başkanı İlçe genelinde asfalt çalışmalarının aralıksız devam edeceğini ifade ederken asfalt işçilerini de emeklerinden dolayı tebrik etti.