Erasmus kapsamında Dörtyolumuza gelen Avrupalı misafirlerimizi Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy makamında ağırladı.

4 ülkeden gelen Avrupalı misafirlerimize Başkan Toksoy tarafından portakal çiçeği kolonyası ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Dörtyolu çok beğendiklerini ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'un misafirliğinden memnun kaldıklarını dile getiren Avrupalı misafirlerimiz Dörtyol'a bir daha gelmek istediklerini söylediler.

Başkan Toksoy yaptığı konuşma da ise "Avrupa'da yüz yıllarca hakimiyet kuran Osmanlı Devleti oralarda hoşgörü ve kardeşliği hakim kıldı. Bizlerde Osmanlı torunu olarak bu anlayışı devam ettiriyoruz. Aranızda Macaristan'dan gelen misafirlerimiz var biliyorum ki onları ben Türk olarak kabul ediyorum. Bu güzel projeden dolayı Atatürk Anadolu Lisesi Müdürümüz Atıf Arslan'ı ve diğer hocalarımızı tebrik ediyorum." dedi.