Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY, eğitime destek vermeye devam ediyor. Dörtyol Belediyesi tarafından Karakese İlkokulu için imar değişikliği yapılarak ek bina yapımına olanak sağlandı.

Göreve geldiği günden bu yana Eğitim Camiasına verdiği destekle herkesin takdirini kazanan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. İmar’da yapılan değişiklikle Karakese İlkokuluna ek bina yapımına uygun hale getirildi. Dörtyol Belediyesi İmar Komisyonu mevcutta Karakese Mahallesi 786 parsel nolu 6.082,00 metre kare yüzölçümlü taşınmazın çekmeleri Doğu Cephesi 10 metre, Batı Cephesi 15 metre, kuzey ve güney cepheleri 5 metre iken yapılan değişiklikle Batı Cephesi çekme mesafesini 10 metreye ve doğu cephesi çekme mesafesini 5 metreye düşürerek yeni eğitim binası yapımına izin vermiştir.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy yaptığı açıklamada “Öncelikle İmar Komisyonumuzun yaptığı değişiklik hem eğitim camiamıza hem de Karakese İlkokulumuza hayırlı olsun. Yaptığımız çalışmalar neticesinde kamu kaynaklarının etkin kullanılması, kent bütününün plan ilke ve kararlarını bozma gibi durumunun söz konusu olmadığından değişikliğe onay verdik. Eğitim konusunda İlçemizde hem fiziki hem de manevi hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Saygılarımla” dedi.