Karabıyık Dede Türbesi'nde bakım, onarım ve boyama çalışmaları gerçekleştirildi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un talimatları doğrultusunda Konaklı (Rabat) Mahallesinde bulunan Kara Bıyık Dede Türbesinin bakım-onarım ve boya çalışmaları tamamlandı.

Dörtyol’un manevi değerlerinden biri olan ve unutulan Kara Bıyık Dede Türbesi, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un göreve gelmesiyle restore edilerek tekrar vatandaşlarımızın ziyaretine açıldı. Daha önceleri bakımsızlıktan unutulmaya yüz tutmuş olan Kara Bıyık Dede Türbesi şimdileri Fransa’dan, Kıbrıs’tan ve Türkiye’nin birçok yerinden ziyaretçi akınına uğruyor. Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy tarafından restorasyon çalışmaları titizlikle takip edildi. Ziyarete gelen vatandaşlar Başkan Toksoy çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Göreve geldiği günden bu yana eğitime ve ibadethanelere çok büyük önem veren Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy vatandaşların gönlünde taht kurmaya devam ediyor.